BARU

PRODUK

NgeunaanURANG

Kualitas mangrupikeun budaya urang.

Beijing KEYLASER SCI-TECH Co., Ltd. didirikeun taun 2007, pabrik alat médis sadunya ngahasilkeun produk high-end pikeun ahli bedah plastik, dermatologis, médis, sareng ahli kaséhatan.

KEYLASER ngembangkeun produk anu paling progresif pikeun mingpin pasar global sareng produk anu dipasarkan sacara global ku kantor luar negeri.

KEYLASER damel kerjasama sareng mitra distribusi sadunya pikeun nyayogikeun kapuasan pelanggan anu pangluhurna.