Tentang Kami

Beijing KEYLASER SCI-TECH Co., Ltd. didirikeun taun 2007, pabrik alat médis sadunya ngahasilkeun produk high-end pikeun ahli bedah plastik, dermatologis, médis, sareng ahli kaséhatan.
Kualitas mangrupikeun budaya urang.
KEYLASER ngembangkeun produk anu paling progresif pikeun mingpin pasar global sareng produk anu dipasarkan sacara global ku kantor luar negeri.
KEYLASER damel kerjasama sareng mitra distribusi sadunya pikeun nyayogikeun kapuasan pelanggan anu pangluhurna.
Kalayan sababaraha lini produk anu andal kalebet IPL, E-light, SHR, Diode laser, Multi-channel RF, RF microneedle, CO2, laser Diode, sareng laser Q-Switch, KEYLASER ngalayanan industri salaku salah sahiji perusahaan terkemuka anu tingkat R&D ketat. jeung pangalaman berharga.
Sareng ngiringan seueur paméran unggal taun, pikeun ngajantenkeun mérek kami kasohor di panjuru dunya
Tim R&D anu mampuh urang tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun ngembangkeun produk anu langkung canggih sareng ramah. OEM, ODM, agén saluran, distributor, atanapi bentuk kerjasama sanésna. Kami ngalaman seueur pangalaman anu suksés sareng ngagaduhan kahoyong kuat pikeun ngembangkeun hubungan bisnis anu caket sareng anjeun pikeun silih kauntungan sareng kamajuan.

Ngeunaan KEYLASER

Tim kami
Kami ngembangkeun desain penampilan anyar sareng parangkat lunak énggal pikeun sababaraha mesin kageulisan. Departemen R&D kami damel caket sareng mitra internasional
Perusahaan kami parantos dipelak ku sapertilu.
Perusahaan dibagi kana departemén anu béda-béda, masing-masing sareng sutradara nyalira. Jurusan Pemasaran sareng Penjualan diwangun ku tim penjualan, sareng jasa palanggan. Departemen Administrasi ogé kalebet Sumber Daya Manusa.

Carita Urang

Kami pamimpin pasar di tilu nagara. Sareng Kami parantos ngagedekeun operasi di panjuru dunya langkung ti 180 nagara
Dina taun 2020, Kami gaduh langkung ti hiji distributor éksklusif di sababaraha nagara,
Kami damel babarengan sareng kantor kami di dunya.

Our-Team
fctoty06

Didirikeun taun 2007

Pamastian kualitas

Profésional sareng téknis

exhibition