Salon kecantikan 1000W Jérman Bar dioda laser permanén henteu aya rasa nyeri whitening755 1064 808 mesin mesin dioda laser hair hair

Pedaran pondok:

Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng akhirna ngancurkeun folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.


Detil Produk

Tanda Produk

Diode Laser Rambut Ngaleungitkeun-K800

1. Modél: K800

2. Ngaran mérek: KEYLASER

3. 1000 w kakuatan luhur

4. Bar Amérika Koheren Laser

Garansi nembak 5,100 Juta

6. Sistem Réfrigerasi Cerdas Terherat

7,2 Saringan, panyalindungan Quadruple

k880 (4)

Téori

Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng akhirna ngancurkeun folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.

3

Gambar Detil

2

Spésifikasi

Sumber Cahaya

Laser dioda

Panjang gelombang

808nm / 808nm 755nm 1064nm

Antarmuka Operasi

10.4 Layar Sentuh LCD

Laser

 USA Koheren

Daérah titik

12 * 12 (12 * 16)

Frékuénsi pulsa

1-10 hz

Kakuatan laser

1000 W

Énergi

1-100J

Sistem Tiis

AC TEC + Cai + Angin

Voltaseu

110V / 220V

Ukuran Mesin

114 * 41 * 125 cm

Ukuran bungkusan

125 * 57 * 50 cm

Beurat Net Mesin

49KG

Pakét Beurat

65KG

Aplikasi

Mesin panyabutan rambut 1.laser ngarawat sagala jinis warna rambut tina rambut hideung kana rambut bodas

2.Diode mesin panyabutan rambut laser ngubaran sadaya jinis kulit tina kulit bodas dugi ka kulit poék

3. Henteu aya nyeri sareng sési pangobatan anu langkung pondok

4. Pangobatan anu épéktip sareng aman pikeun ngaleupaskeun rambut permanén

Sateuacan & Saatos

1

Paket & Pangiriman

Pakét  Kotak hiber hawa standar
Pangiriman  Dina 3-5 dinten damel
Kapal pangiriman  Panto ka panto (DHL / TNT / UPS / FEDEX / EMS…), Ku hawa, Ku laut

Jasa / Garansi Kami

Salaku produsén propésional, kami nyayogikeun jasa nuturkeun:

1. jasa panto ka panto ku hawa: DHL, UPS, TNT, Fedex… kalayan pangiriman gancang.

2. 1 taun garansi gratis, pangropéa saumur hirup.

3. Latihan: (Video + Manual + Layanan Online) Tiasa Ngajalankeun Anjeun Gampang.

4. Pitunjuk propésional: Insinyur & tim saurna-jual kanggo 24 jam layanan online propésional.

5. jasa OEM & ODM pikeun distributor.

Tembongkeun Palanggan

4
5

Naha Pilih Kami?

Didirikeun taun 2007, KEYLASER SCI-TECH Co., ltd. , pabrik alat médis sadunya ngahasilkeun produk high-end pikeun ahli bedah plastik, dermatologis, médis sareng ahli kaséhatan.

Kalayan sababaraha lini produk anu andal kalebet IPL, RF microneedle, CO2, laser Diode, sareng laser Q-Switch, KEYLASER ngalayanan industri salaku salah sahiji perusahaan terkemuka kalayan tingkat R&D anu ketat sareng pangalaman anu berharga.

KEYLASER ngembangkeun produk anu paling progresif pikeun mingpin pasar global sareng produk anu dipasarkan sacara global ku kantor-kantor luar negeri, KEYLASER damel kerjasama sareng mitra distribusi sadunya pikeun nyayogikeun kapuasan pelanggan anu pangluhurna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami