Awak Cryolipolysis pelangsing Mesin Pembekuan Lemak kalayan opat padamelan dianggo dina waktos anu sasarengan

Pedaran pondok:

Larapkeun cecekelan di daérah target, mimitian cryo-cooling pikeun ngahontal suhu target. Sél gajih dina daérah target mimiti ngaréspon cryo-kristalisasi. Saatos pangobatan, sél gajih ngahontal maot biologis sareng dipiceun ku prosés metabolisme. Teras ngahontal fatremoval .


Detil Produk

Tanda Produk

Main

Téori

Larapkeun cecekelan di daérah target, mimitian cryo-cooling pikeun ngahontal suhu target. Sél gajih dina daérah target mimiti ngaréspon cryo-kristalisasi. Saatos pangobatan, sél gajih ngahontal maot biologis sareng dipiceun ku prosés metabolisme. Teras ngahontal fatremoval .

Theory

Rincian cecekelan

1. Opat cecekelan ku layar, tiasa dianggo dina waktos anu sami

2. Dua gagang silikon: ngagunakeun silikon médis, lemes pikeun ngajantenkeun palanggan raos raoseun nalika diubaran

3. Dua gagang kulkas 360 °: 360 ° mendingan, épék pendinginan anu hadé

Handle-details

1. séri 360 ° Icer ngagaduhan genep deteksi otomatis kaamanan aktip, nempatkeun kaamanan di tempat anu munggaran.

2. Mesinna dilengkepan 12 aliran cai / sensor suhu pikeun deteksi real-time pikeun mastikeun operasi normal mesin.

3. Hiji-tombol fungsi beberesih otomatis, sareng ngeusian cai otomatis sareng fungsi ngaleupaskeun, merenah pikeun panggunaan sareng perawatan sadidinten.

4. Kalayan pompa jempé Jepang, sora na diréduksi 30%, ningkatkeun perasaan panggunaan.

Handle-details-1

Operasi

1. Opat operasi pikeun opat cekelan, tiasa dianggo dina waktos anu sami

2. kakuatan vakum: 100KPa (max)

3. Temp Perawatan: -10 ℃ - + 5 ℃

4. Waktos Perlakuan: 1-60min

Interface

Spésifikasi

Jenis Cryolipolysis
Antarbeungeut Layar warna toél 10,4 inci
Aplikasi Pelangsingan Awak
Pakem 4 gagang damel sakaligus
Kakuatan 1000W
Perlakuan Temp -10 ℃ - + 5 ℃
Waktos Perawatan 1-60min
Tingkat Hisap 1-6
Monitor 8 pcs
Volume 47 * 43 * 120cm
Sasayogian tanaga 220V / 110V

Sateuacan & Saatos

Before-After

Sateuacan & Saatos

Q1. Naon bédana antara cryo lami sareng cryo silikon?

Re: Mimiti, Silikon cryo ngadopsi panas mimiti teras tiis, hasilna pangobatan langkung saé, cryo lami ngan ukur tiis. Bréh: Silikon cryo tiasa dianggo tanpa mémbran beku, cryo lami kedah dianggo; Katilu, Silikon cryo jelas ningali jero nyerep, anti beku, langkung saé kulit.

Q2. Kumaha carana ngoperasikeun mesinna, naon anu dilakukeun ku cara ngubaran?

Re: Manual pangguna propésional, pidéo operasi sareng protokol bakal disayogikeun ka anjeun, punten entongt salempang, 1-2 pangobatan salaku kursus, 1-2 bulan salaku interval.

Q3. Garansi sabaraha taun anjeun nyayogikeun?

Re: 24 Bulan (henteu kalebet karusakan manusa), pangropéa saumur hirup sareng dukungan téknis.

 Q4. Kumaha cara ngalakukeun upami mesin rusak nalika kiriman?

Re: Sadaya mesin dikirim dina kaayaan diasuransikeun, sakali aya karusakan nalika kiriman, perusahaan urang bakal ngabantosan anjeun pikeun klaim tepat waktu!

P5. Kumaha cara urang ngalaksanakeunana upami mesin kedah diropea?

Re: Kami gaduh departemén jasa purna jual anu propésional pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah online sareng pidéo, upami masalahna henteu tiasa dicoo sacara online, kami bakal ngiringan suku cadang perbaikan, upami henteu anjeun bakal kéngingkeun suku cadang énggal kalayan biaya gratis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami