page_head_bg

Ngaleungitkeun rambut laser dioda

  • Triple Wavelength 755 810 1064 Permanent Diode Laser  Hair Removal Machine

    Panjang gelombang Triple 755 810 1064 Mesin Panyabutan Rambut Dioda permanén

    ICELEGEND anyar mangrupikeun platfom laser dioda kakuatan tinggi, anu dilengkepan ku panjang gelombang tripel sareng gagang ukuran tempat anu langkung ageung.

    Coolite BOLT ngadopsi Ultra Short Pulsa sareng High Peak Power, nganteurkeun pulsa pondok pikeun ngancurkeun folikel rambut kalayan laju kilat gancang.

  • Four wavelength diode laser hair removal sysyem

    Opat panjang gelombang diode laser hair hair sysyem

    Salila prosedur na, laser nembus kulit sareng nyerep melanin dina folikel rambut, janten ningkatna suhu folikel rambut sareng gencatan patempuran formasi melanin, anu pamustunganana nyababkeun panyabutan rambut akhir.

  • 3 Wavelength diode laser hair removal 800w 755 808 1064 laser

    3 Panjang gelombang dioda laser panyabutan rambut 800w 755 808 1064 laser

    Panjang gelombang Triple (755nm / 808nm / 1064nm) mesin laser dioda ngagunakeun 3 panjang gelombang anu paling épéktip pikeun ngaleupaskeun rambut, masing-masing nargétkeun struktur anu béda dina folikel rambut; 3 target anatomi utama kalebet tonjolan, bohlam sareng papilla. Platform panyabutan rambut terobosan anu ngagabungkeun fungsionalitas pamungkas sareng kanyamanan anu tiada tara. Hatur nuhun kana ukuran na ageung sareng sistem pendingin anu canggih, pangobatan ayeuna langkung gancang sareng gratis - nawiskeun solusi anu signifikan pikeun pasién sareng praktisi.

  • Portable 1000W 808nm diode laser hair removal machine

    Mesin panyabutan rambut dioda laser 18W 808nm portabel

    Mesin panyabutan rambut dioda 808nm diode dihasilkeun dumasar kana trend pamekaran pasar panyabutan rambut laser, ngadopsi panjang gelombang laser 808nm anu unik, nembus kulit kana folikel rambut, numutkeun prinsip nyerep selektif, énergi laser kaserep ku pigmén hideung, teras ngadamel rambut kaleungitan kamampuan régenerasi, salami pangobatan, sistem pendingin sapphire unik sacara efektif tiasa ngajagi épidermis henteu diduruk, pikeun ngahontal panyabutan rambut anu teu raoseun, gancang, permanén.

  • Beauty salon 1000W Germany Bar diode laser permanent painless whitening755 1064 808 nm machine diode laser hair removal

    Salon kecantikan 1000W Jérman Bar dioda laser permanén henteu aya rasa nyeri whitening755 1064 808 mesin mesin dioda laser hair hair

    Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng akhirna ngancurkeun folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.

  • ICELEGEND 1200W diode laser waterproof laser Emiter

    ICELEGEND 1200W dioda laser waterproof laser Emiter

    Salila prosedur na, laser nembus kulit sareng nyerep melanin dina folikel rambut, janten ningkatna suhu folikel rambut sareng gencatan patempuran formasi melanin, anu pamustunganana nyababkeun panyabutan rambut akhir.

  • Germany imported diode laser micro channel cooling system

    Jérman diimpor diode laser sistem panyaluran saluran mikro

    Salila prosedur na, laser nembus kulit sareng nyerep melanin dina folikel rambut, janten ningkatna suhu folikel rambut sareng gencatan patempuran formasi melanin, anu pamustunganana nyababkeun panyabutan rambut akhir.

  • K17

    K17

    Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng pamustunganana ngadamel folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.

  • ICELEGEND Diode Laser System 808 Pro

    ICELEGEND Diode Laser System 808 Pro

    Mesin panyabutan rambut dioda 808nm diode dihasilkeun dumasar kana trend pamekaran pasar panyabutan rambut laser, ngadopsi panjang gelombang laser 808nm anu unik, nembus kulit kana folikel rambut, numutkeun prinsip nyerep selektif, énergi laser kaserep ku pigmén hideung, teras ngadamel rambut kaleungitan kamampuan régenerasi, salami pangobatan, sistem pendingin sapphire unik sacara efektif tiasa ngajagi épidermis henteu diduruk, pikeun ngahontal panyabutan rambut anu teu raoseun, gancang, permanén.