Ems sculpt Awak Contouring otot kuat awak Pelangsing Mesin

Pedaran pondok:

Épéfiné anu dileupaskeun sinyal sél gajih pikeun ngamimitian lipolisis. Gajih anu disimpen dina bentuk trigliserida diuraikeun janten asam lemak bébas (FFAs) sareng gliserol anu dijantenkeun sumber énergi. Kontraksi supramaximal intensif ningkatkeun pelepasan epinefrin anu memicu pangaruh kaskade ngarah kana lipolisis supramaaksimal dina sél gajih. Kusabab stimulasi anu janten repid sareng intensif, réspon lipolytic kaleuleuwihi sareng FFA ngamimitian langkung-akumulasi dina adiposit. Limpahan FFA nyababkeun disfungsi sél sareng induksi pati sél anu diprogram apoptosis.


Detil Produk

Tanda Produk

EMSCULPT nganggo Téknologi Éléktronika-Magnetik (HIFEM) Pokus Inténsitas. Éta mangrupikeun hiji-hijina prosedur sadunya anu sacara sakaligus ngabahas duanana otot & lemak.

Main

Téori Gawé

Épéfiné anu dileupaskeun sinyal sél gajih pikeun ngamimitian lipolisis. Gajih anu disimpen dina bentuk trigliserida diuraikeun janten asam lemak bébas (FFAs) sareng gliserol anu dijantenkeun sumber énergi. Kontraksi supramaximal intensif ningkatkeun pelepasan epinefrin anu memicu pangaruh kaskade ngarah kana lipolisis supramaaksimal dina sél gajih. Kusabab stimulasi anu janten repid sareng intensif, réspon lipolytic kaleuleuwihi sareng FFA ngamimitian langkung-akumulasi dina adiposit. Limpahan FFA nyababkeun disfungsi sél sareng induksi pati sél anu diprogram apoptosis.

Theory

EMSCULPT sareng Teknologi HIFEM ngainduksi kontraksi otot superamaximal anu henteu kahontal ku tindakan sukarela. Nalika kakeunaan kontraksi supramaximal, otot jaringan dipaksa adaptasi kana kaayaan anu ekstrim sapertos kitu. Kawat ngaréspon kalayan ngarobih jero struktur jero na, tumuhna myofibril (otot hypertrophy). Prosés hasilna ningkat kana kapadetan otot sareng volume. Ngahontal fatremoval sareng ngawangun otot.

Rincian cecekelan

Dua gagang pikeun BalikBeuteungSukuPananganHips pelangsing sareng otot pahat

Handle

Operasi

Interface

Spésifikasi

Nami Kslim
Antarmuka Operasi Layar LCD 12 Toél LCD
Fungsi Ngaleutikan Awak & Patung Otot
Pakem 2 Pakem
Téori Pulsa Éléktromagnétik
Kakuatan 2500W
Frékuénsi 100HZ
Inténsitas énergi 0-7 Tesla
Mikrosékon 300US
Voltaseu 110V / 220V
Daérah pangobatan Balik deuiBeuteung 、 Suku 、 Panangan 、 Pinggul

Sateuacan & Saatos

Before-After

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami