page_head_bg

EMSculpt: Kslim

  • Ems sculpt Body Contouring muscle strong body Slimming Machine

    Ems sculpt Awak Contouring otot kuat awak Pelangsing Mesin

    Épéfiné anu dileupaskeun sinyal sél gajih pikeun ngamimitian lipolisis. Gajih anu disimpen dina bentuk trigliserida diuraikeun janten asam lemak bébas (FFAs) sareng gliserol anu dijantenkeun sumber énergi. Kontraksi supramaximal intensif ningkatkeun pelepasan epinefrin anu memicu pangaruh kaskade ngarah kana lipolisis supramaaksimal dina sél gajih. Kusabab stimulasi anu janten repid sareng intensif, réspon lipolytic kaleuleuwihi sareng FFA ngamimitian langkung-akumulasi dina adiposit. Limpahan FFA nyababkeun disfungsi sél sareng induksi pati sél anu diprogram apoptosis.