Opat panjang gelombang diode laser hair hair sysyem

Pedaran pondok:

Salila prosedur na, laser nembus kulit sareng nyerep melanin dina folikel rambut, janten ningkatna suhu folikel rambut sareng gencatan patempuran formasi melanin, anu pamustunganana nyababkeun panyabutan rambut akhir.


Detil Produk

Tanda Produk

1

Modél anyar K18 mangrupikeun platfom laser dioda kakuatan tinggi, anu dilengkepan ku 4 panjang gelombang sareng gagang ukuran tempat anu langkung ageung.

Sistem pendinginan komprési pikeun gancang gancang

Kompresor kelas industri HITACHI ngan ukur 4 detik pikeun tiis dugi ka 4.

Suhu cecekelan tiasa antara -5 ℃ -5 ℃.

Suhu bak cai dijaga dina 26C even24H-36hours Digawe.

Téori

Salila prosedur na, laser nembus kulit sareng nyerep melanin dina folikel rambut, janten ningkatna suhu folikel rambut sareng gencatan patempuran formasi melanin, anu pamustunganana nyababkeun panyabutan rambut akhir.

Tilu panjang gelombang tiasa nembus kana jero kulit anu béda, tumerap dina jero jero folikel rambut dina raraga pangobatan langkung épéktip.

2

Gambar Detil

3
4

Parameter Produk

ICELEGEND 4 in 1 Diode Laser 808nm 755nm 1064nm 940nm Mesin
Sumber Cahaya Laser dioda
Panjang gelombang

 

808nm

940nm 808nm 755nm 1064nm

Antarmuka Operasi 10.4 Layar Sentuh LCD  
Ukuran Spot 12 * 24mm; 12 * 28mm
Énergi 1-200J
Frékuénsi pulsa 1-10 hz
Laser Emiter 1200W / 1600W / 2000W
Sumber Laser Bar Koheren
Laju Pangulangan Hingga 10HZ
Voltaseu 110V / 220V
Sistem Tiis Kompresor + TEC + Cai + Angin

Kauntungannana

Ngalakukeun perawatan panyabutan rambut laser profésional

Cabut rambutna pikeun bodas nepi ka kulit poék.

Perawatan Ngaleungitkeun Rambut anu henteu Nyeri sareng "Dina Gerak"

Perlakuan anu épéktip sareng aman pikeun ngaleupaskeun rambut permanén.

Kumaha Operasi / Pitunjuk Instrumén

5
6

Sateuacan & Saatos

7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami