page_head_bg

IPL SHR Elight RF

  • 2021 Hot Sale SHR IPL E light Laser Multifunctional Hair Removal Machine on Sale

    2021 Hot Sale SHR IPL E light Laser Multifunctional Hair Removal Machine dina Dijual

    SHR singkatan tina Super Hair Removal, téknologi panyabutan rambut permanén anu ngagaduhan kasuksésan nyapu. Sistem ngagabungkeun téknologi laser sareng manpaat tina metoda cahaya pulsasi pikeun ngahontal hasil anu henteu nyeri. Bahkan rambut anu dugi ka ayeuna sesah atanapi bahkan mustahil dicabut.

  • 2021 NEW DESIGN Portable SHR IPL Hair Removal Machine for Salon Use

    2021 Desain Anyar Portabel SHR IPL Mesin Ngaleupaskeun Rambut pikeun Pamakéan Salon

    SHR singkatan tina Super Hair Removal, téknologi pikeun ngaleupaskeun rambut permanén anu ngagaduhan kasuksésan nyapu. Sistem ngagabungkeun téknologi laser sareng manpaat tina metoda cahaya pulsasi pikeun ngahontal hasil anu henteu nyeri. Bahkan rambut sesah atanapi mustahil dicabut, SHR tiasa diubaran. "In Motion" ngagambarkeun terobosan dina panyabutan rambut permanén ku téknologi cahaya. Perlakuanana langkung pikaresepeun tibatan sistem konvensional sareng kulit anjeun langkung dijagi.

  • 2021 OPT Laser SHR SR HR IPL Laser Hair Removal Machine

    2021 OPT Laser SHR SR HR IPL Mesin Ngaleungitkeun Rambut Laser

    SHR singkatan tina Super Hair Removal, téknologi panyabutan rambut permanén anu ngagaduhan kasuksésan nyapu. Sistem ngagabungkeun téknologi laser sareng manpaat tina metoda cahaya pulsasi pikeun ngahontal hasil anu henteu nyeri. Bahkan rambut anu dugi ka ayeuna sesah atanapi bahkan mustahil dicabut.

    Perlakuanana langkung pikaresepeun tibatan sistem konvensional sareng kulit anjeun langkung dijagi.

  • 2021 Portable Double Handles SHR IPL Hair Remove Machine with Factory Price

    2021 Portable Double Handles SHR IPL Rambut Cabut Mesin kalayan Harga Pabrik

    SHR singkatan tina Super Hair Removal, téknologi pikeun ngaleupaskeun rambut permanén anu ngagaduhan kasuksésan nyapu. Sistem ngagabungkeun téknologi laser sareng manpaat tina metoda cahaya pulsasi pikeun ngahontal hasil anu henteu nyeri. Bahkan rambut sesah atanapi mustahil dicabut, SHR tiasa diubaran. "In Motion" ngagambarkeun terobosan dina panyabutan rambut permanén ku téknologi cahaya. Perlakuanana langkung pikaresepeun tibatan sistem konvensional sareng kulit anjeun langkung dijagi.

  • IPL SHR new hot selling permanet hair removal portable

    IPL SHR anyar jual panas permanén panyabutan rambut dibabawa

    Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng pamustunganana ngadamel folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.