page_head_bg

IPL + YAG

  • IPL SHR Elight rf yag hair removal & tattoo removal K10+

    IPL SHR Elight rf yag hair hair & tattoo removal K10 +

    SHR singkatan tina Super Hair Removal, téknologi panyabutan rambut permanén anu ngagaduhan kasuksésan nyapu. Sistem ngagabungkeun téknologi laser sareng manpaat tina metoda cahaya pulsasi pikeun ngahontal hasil anu henteu nyeri. Malah rambut anu dugi ka ayeuna sesah atanapi bahkan mustahil dihapus. Perlakuanana langkung pikaresepeun tibatan sistem konvensional sareng kulit anjeun langkung dijagi.

  • Portable hot selling 1000W diode laser tattoo removal haire removal K16+

    Jual panas portabel 1000W diode laser tattoo removal haire panyabutan K16 +

    Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng pamustunganana ngadamel folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.