page_head_bg

K160

  • KPL IPL SHR changeable sapphire crystal Filter Hair Removal Machine

    KPL IPL SHR robih sapphire kristal Mesin Nyabut Rambut

    Sistem anu ngaluarkeun panjang gelombangna rupa-rupa, spéktrum lega sareng cahaya anu kuat. Éta tiasa nembus cutil kana derma sareng pangaruh kana pigmén abnormal sareng pembuluh kapilér pikeun ngarusak sél pigmén anu teu normal, nutup saluran getih anu teu normal, ngarangsang panyebaran kolagén sareng ningkatkeun panyusunan serat elastis, tungtungna ngahontal tujuan pigménan panyabutan sareng peremajaan kulit, bari tetep ngajaga kelenjar kulit sareng kesang dina kaayaan anu saé.