page_head_bg

K680

  • Real 500ps Picosecond price Korea 755nm 1064 532 Q switch ND yag laser picosecond laser

    Harga 500ps Picosecond nyata Koréa 755nm 1064 532 Q saklar ND yag laser picosecond laser

    Laser Picosecond mangrupikeun pecah anu tiada tara dina téknologi laser. Éta nganteurkeun énergi pulsa ultra-pondok dina énergi kulit ka samilyar sadetik. Lebar pulsa Picosecond nyaéta 100 kali shortern dibandingkeun téknologi nan Switchec Q Switch, anu ngamungkinkeun pangaruh photomekanical anu teu aya tandinganna pikeun kulit anu langkung jelas kalayan pangobatan anu pangsaeutikna, kirang énergi sareng tanpa nganyenyeri kulit di sakurilingna.