page_head_bg

K7

  • 2021 NEW DESIGN Portable SHR IPL Hair Removal Machine for Salon Use

    2021 Desain Anyar Portabel SHR IPL Mesin Ngaleupaskeun Rambut pikeun Pamakéan Salon

    SHR singkatan tina Super Hair Removal, téknologi pikeun ngaleupaskeun rambut permanén anu ngagaduhan kasuksésan nyapu. Sistem ngagabungkeun téknologi laser sareng manpaat tina metoda cahaya pulsasi pikeun ngahontal hasil anu henteu nyeri. Bahkan rambut sesah atanapi mustahil dicabut, SHR tiasa diubaran. "In Motion" ngagambarkeun terobosan dina panyabutan rambut permanén ku téknologi cahaya. Perlakuanana langkung pikaresepeun tibatan sistem konvensional sareng kulit anjeun langkung dijagi.