page_head_bg

K808 Pro

  • ICELEGEND Diode Laser System 808 Pro

    ICELEGEND Diode Laser System 808 Pro

    Mesin panyabutan rambut dioda 808nm diode dihasilkeun dumasar kana trend pamekaran pasar panyabutan rambut laser, ngadopsi panjang gelombang laser 808nm anu unik, nembus kulit kana folikel rambut, numutkeun prinsip nyerep selektif, énergi laser kaserep ku pigmén hideung, teras ngadamel rambut kaleungitan kamampuan régenerasi, salami pangobatan, sistem pendingin sapphire unik sacara efektif tiasa ngajagi épidermis henteu diduruk, pikeun ngahontal panyabutan rambut anu teu raoseun, gancang, permanén.