page_head_bg

K808

  • Portable 1000W 808nm diode laser hair removal machine

    Mesin panyabutan rambut dioda laser 18W 808nm portabel

    Mesin panyabutan rambut dioda 808nm diode dihasilkeun dumasar kana trend pamekaran pasar panyabutan rambut laser, ngadopsi panjang gelombang laser 808nm anu unik, nembus kulit kana folikel rambut, numutkeun prinsip nyerep selektif, énergi laser kaserep ku pigmén hideung, teras ngadamel rambut kaleungitan kamampuan régenerasi, salami pangobatan, sistem pendingin sapphire unik sacara efektif tiasa ngajagi épidermis henteu diduruk, pikeun ngahontal panyabutan rambut anu teu raoseun, gancang, permanén.