page_head_bg

K810

  • 3 Wavelength diode laser hair removal 800w 755 808 1064 laser

    3 Panjang gelombang dioda laser panyabutan rambut 800w 755 808 1064 laser

    Panjang gelombang Triple (755nm / 808nm / 1064nm) mesin laser dioda ngagunakeun 3 panjang gelombang anu paling épéktip pikeun ngaleupaskeun rambut, masing-masing nargétkeun struktur anu béda dina folikel rambut; 3 target anatomi utama kalebet tonjolan, bohlam sareng papilla. Platform panyabutan rambut terobosan anu ngagabungkeun fungsionalitas pamungkas sareng kanyamanan anu tiada tara. Hatur nuhun kana ukuran na ageung sareng sistem pendingin anu canggih, pangobatan ayeuna langkung gancang sareng gratis - nawiskeun solusi anu signifikan pikeun pasién sareng praktisi.