page_head_bg

K9

  • 2021 Portable Double Handles SHR IPL Hair Remove Machine with Factory Price

    2021 Portable Double Handles SHR IPL Rambut Cabut Mesin kalayan Harga Pabrik

    SHR singkatan tina Super Hair Removal, téknologi pikeun ngaleupaskeun rambut permanén anu ngagaduhan kasuksésan nyapu. Sistem ngagabungkeun téknologi laser sareng manpaat tina metoda cahaya pulsasi pikeun ngahontal hasil anu henteu nyeri. Bahkan rambut sesah atanapi mustahil dicabut, SHR tiasa diubaran. "In Motion" ngagambarkeun terobosan dina panyabutan rambut permanén ku téknologi cahaya. Perlakuanana langkung pikaresepeun tibatan sistem konvensional sareng kulit anjeun langkung dijagi.