KPL IPL SHR robih sapphire kristal Mesin Nyabut Rambut

Pedaran pondok:

Sistem anu ngaluarkeun panjang gelombangna rupa-rupa, spéktrum lega sareng cahaya anu kuat. Éta tiasa nembus cutil kana derma sareng pangaruh kana pigmén abnormal sareng pembuluh kapilér pikeun ngarusak sél pigmén anu teu normal, nutup saluran getih anu teu normal, ngarangsang panyebaran kolagén sareng ningkatkeun panyusunan serat elastis, tungtungna ngahontal tujuan pigménan panyabutan sareng peremajaan kulit, bari tetep ngajaga kelenjar kulit sareng kesang dina kaayaan anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

1.IPL Ngaleungitkeun Rambut Gancang

2. Téhnologi Pulsa Otomatis Peremajaan Kulit Gancang

3. Pangaleungitan Épidermal / Ngencarkeun Kulit

4. Panyabutan vaskular / Ngangkat Beureum / Bunderan Poék

5. Sakali perlakuan / ngaleupaskeun Ance

6. OPT IPL SHR DPL KPL multi-fungsi

7. Ngaluarkeun Pembuluh Getih

1

Téori

Naon ari SHR?

Sistem anu ngaluarkeun panjang gelombangna rupa-rupa, spéktrum lega sareng cahaya anu kuat. Éta tiasa nembus cutil kana derma sareng pangaruh kana pigmén abnormal sareng pembuluh kapilér pikeun ngarusak sél pigmén anu teu normal, nutup saluran getih anu teu normal, ngarangsang panyebaran kolagén sareng ningkatkeun panyusunan serat elastis, tungtungna ngahontal tujuan pigménan panyabutan sareng peremajaan kulit, bari tetep ngajaga kelenjar kulit sareng kesang dina kaayaan anu saé.

Mode KPL, 10-30HZ pikeun Depilasi Gancang & henteu aya rasa nyeri

Usik SHR dirancang pikeun panas folikel rambut laun dina frékuénsi luhur tapi kapadetan énergi low. Suhu akumulasi naék laun dina dermis pikeun ngahontal depilation henteu aya rasa nyeri. Téhnologi SHR:
Téknologi KPL: Kalayan bédana impedansi dina kulit sareng pre-heat dihasilkeun nalika kulit selektif nyerep énergi optik, ngajantenkeun épidermis sareng dermis jaringan panyakit anu béda ngahasilkeun pangaruh pirolisis cahaya. Serepan énergi RF henteu kapangaruhan ku pigmén kulit, tiasa dianggo pikeun warna anu jero sareng kulit warna anu hampang. Samentawis éta, ngahubungi téknologi pendinginan permukaan anu dilarapkeun dina sirah usik pangobatan tiasa ngaleungitkeun pangaruh panas anu disababkeun ku énergi foton, tiasa ngirangan nyeri dina prosés pangobatan. Sareng ningkatkeun résistansi kulit permukaan, ngirangan nyerep RF tina kulit permukaan, ningkat pisan kinerja perawatan sareng kaamanan.

2

Sistem Pendingin Kompresor Udara Inovatif

Sistem pendingin kompresor hawa ningkatkeun bédana suhu antara jaringan deet sareng subkutan, sahingga terapi langkung lembut. Pendinginan TEC anu tiasa diatur kalayan minimum -4 C ngajaga épidermis nalika folikel rambut janten manaskeun. Tingkat 5cooling tiasa disaluyukeun

3

  KPL gaduh seueur téknologi énggal dibandingkeun sareng IPL SHR

1. Sistem pendinginan komprési pikeun gancang gancang Jantenkeun mesin tiasa dianggo dina gelar 26 teras-terasan sareng 16 jam teu lirén damel

2. Handpiece kristal sapphire asli 30% langkung efektif perlakuan super tibatan gagang kuarsa normal, KPL handpiece 610-950nm KPL filter handpiece With sapphire crystal filter The suhu cecekelan tiasa antara -5 ℃ -5 ℃.

3. Filter cai diimpor ti USA, Jantenkeun cai murni sareng bersih

4. Lampu Jérman asli, 1000000 kali nembak

Spésifikasi

5

Kauntungannana

Mesin 1.KPL kalayan kakuatan Super — 3000W.

2. 100% Lampu Amérika gaduh 1 juta nembak

3. konektor diimpor Jérman. Kualitas luhur sareng umur panjang.

4. henteu aya rasa nyeri— Saleresna transmittance tinggi sapir sareng kaluaran énergi tinggi, kirang énérgi, pangaruh anu langkung saé. Plat impor semikonduktor Jepang anu diimpor, pendinginan gancang, umur panjang, éfisién tinggi

5. Desain unik tina cecekelan KPL sareng struktur jero. Perkara teu sabaraha kakuatan anjeun
narik handpiece, éta moal ngaruksak bagian mana wae di jero. Punten tingali perkenalan ieu.

6. Sistem panyalindungan alarm aliran cai sareng suhu cai: lirén sadayana damel langsung bisi aya résiko, ngajagi jalma & mesin tina résiko naon waé dina munggaran.

7. Desain parangkat lunak anu ramah-pamaké: setting parameter saderhana sareng operasi gampang. 

8. Jérman Diimpor pompa cai super-sepi, henteu aya noise, aliran cai anu langkung ageung pikeun langkung saé, manjangkeun laser sareng umur mesin.

4

Software sareng Desain Humanisasi

6

Sateuacan & Saatos

7
8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami