page_head_bg

Jarum mikro RF konci-111

  • K111 micro needle rf scar removal RF thermal radiofrequency repairing stretch marks

    K111 jarum mikro RF panyabutan tapak tatu RF radiofrequency termal ngalereskeun tanda manteng

    Radiofrequency microneedle emas ayeuna mangrupikeun salah sahiji metodeu anu paling aman sareng paling épéktip pikeun ngaleungitkeun jarawat sareng tapak tatu. Prinsipna nyaéta gelombang gelombang radio nembus panghalang tina melanosit basal épidermal pikeun manaskeun serat kolagén dina dermis ka 55-65, ngancurkeun kelenjar sebaceous sareng dahan jarawat, kukituna ningkatkeun pori-pori raray, tanda jarawat, sékrési minyak wajah anu kuat, sareng nada kulit. Konéng poék jeung tujuan séjén.