page_head_bg

Plasma BT

  • Plasma bt Anti Aging Scar Treatment Smooth Wrinkle Machine

    Perawatan Plasma bt Anti Penuaan Parut Mesin Halus lemes

    PLASMA BT ngahasilkeun plasma ngalangkungan tekanan atmosfir kalayan frékuénsi luhur sareng tekanan tinggi, sareng ngagunakeun tekanan atmosfir pikeun ngahasilkeun plasma beunghar anu ramah-sabar. Éta tiasa sacara efektif dianggo pikeun kongkolak panon luhur, kongkolak panon handap, keriput, tapak tatu, kulit, peradangan, penyembuhan tatu sareng nyerep ubar. Aya tilu modeu: fungsi PULSE, fungsi Kontinyu, sareng impor nutrisi TDDS.