page_head_bg

Sistem Perlakuan RBS KEY-333

  • Best selling RBS high frequency 30MHZ vascular removal  spider veins removal

    Pangalusna jual RBS frékuénsi luhur 30MHZ vaskular panyabutan lancah urat lancah

    Kilat mikro-titik frékuénsi luhur ngahasilkeun ayunan éléktromagnétik frékuénsi luhur 30Hz, kalayan sutra lemes unik (tibatan rambut langkung ipis), dina 1/1000 kadua kalina meupeuskeun hémoglobin, éta bakal ngaleupaskeun énergi mindahkeun kana permukaan kulit saatos ngaleungitkeun lesi, kapiler, sareng putus hemoglobin intravaskular ngajantenkeun molekul alit diserep ku jaringan kulit éta sorangan.