page_head_bg

Mesin langsing

  • Velashape 3 Vacuum Roller Slimming Machine used for whole body and face

    Velashape 3 Vacuum Roller Slimming Machine digunakeun pikeun sakujur awak sareng wajah

    Téori pangobatan mangrupikeun prosedur anu henteu invasif anu ngagunakeun nyeuseup rongga vakum pikeun angkat épidermis, kulit sareng gajih subkutan, teras ngagabungkeun sareng manjangan jaringan konéktif tina kortéks anu béda, anu sacara efektif tiasa nguraikeun lemak subkutan sareng memeres pembuluh getih kapilér, sareng ngagancangkeun metabolisme jaringan ku opat kali. Sél gajih ogé janten asam lemak saatos latihan pasip, sareng dikaluarkeun tina awak dina kahirupan sadidinten, sahingga tiasa ngahontal pangaruh leungitna beurat

  • Cryolipolysis body slimming Fat Freezing Machine with four handpiece work at same time

    Awak Cryolipolysis pelangsing Mesin Pembekuan Lemak kalayan opat padamelan dianggo dina waktos anu sasarengan

    Larapkeun cecekelan di daérah target, mimitian cryo-cooling pikeun ngahontal suhu target. Sél gajih dina daérah target mimiti ngaréspon cryo-kristalisasi. Saatos pangobatan, sél gajih ngahontal maot biologis sareng dipiceun ku prosés metabolisme. Teras ngahontal fatremoval .

  • Newest Lipozero multipolar rf vacunm Body Slimming machine

    Panganyarna Lipozero multipolar rf vacunm Awak pelangsing mesin

    Téknologi RF, parantos dilarapkeun dina prakték klinis di Amérika Kalér salami belasan taun, mangrupikeun téknik kosmétik inovatif anu sanés operasi, sareng non-bedah sareng kuasi médis.

  • Ems sculpt Body Contouring muscle strong body Slimming Machine

    Ems sculpt Awak Contouring otot kuat awak Pelangsing Mesin

    Épéfiné anu dileupaskeun sinyal sél gajih pikeun ngamimitian lipolisis. Gajih anu disimpen dina bentuk trigliserida diuraikeun janten asam lemak bébas (FFAs) sareng gliserol anu dijantenkeun sumber énergi. Kontraksi supramaximal intensif ningkatkeun pelepasan epinefrin anu memicu pangaruh kaskade ngarah kana lipolisis supramaaksimal dina sél gajih. Kusabab stimulasi anu janten repid sareng intensif, réspon lipolytic kaleuleuwihi sareng FFA ngamimitian langkung-akumulasi dina adiposit. Limpahan FFA nyababkeun disfungsi sél sareng induksi pati sél anu diprogram apoptosis.