Panjang gelombang Triple 755 810 1064 Mesin Panyabutan Rambut Dioda permanén

Pedaran pondok:

ICELEGEND anyar mangrupikeun platfom laser dioda kakuatan tinggi, anu dilengkepan ku panjang gelombang tripel sareng gagang ukuran tempat anu langkung ageung.

Coolite BOLT ngadopsi Ultra Short Pulsa sareng High Peak Power, nganteurkeun pulsa pondok pikeun ngancurkeun folikel rambut kalayan laju kilat gancang.


Detil Produk

Tanda Produk

Diode Laser Rambut Ngaleungitkeun-K16

ICELEGEND anyar mangrupikeun platfom laser dioda kakuatan tinggi, anu dilengkepan ku panjang gelombang tripel sareng gagang ukuran tempat anu langkung ageung.

Coolite BOLT ngadopsi Ultra Short Pulsa sareng High Peak Power, nganteurkeun pulsa pondok pikeun ngancurkeun folikel rambut kalayan laju kilat gancang.

Desain Mesin Cooling Dual anu dipaténkeun ngamungkinkeun kerja anu awét, ngajaga permukaan kulit tina résiko ngaduruk sareng ngajantenkeun perlakuan anu teu aya tandinganna nyaman sareng ampir nyeri

1

Téori

Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng pamustunganana ngadamel folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.

3

Spésifikasi

Sumber Cahaya Laser dioda
Panjang gelombang 808nm / 808nm + 755nm + 1064nm
Antarmuka Operasi Layar Sentuh LCD 10,4 inci
Ukuran Spot 12 * 12mm 12 * 16mm
Kakuatan laser 600W
Énergi 1-100J
Sistem Tiis Pendinginan AC TEC + Cai tiis + Angin
Voltaseu 110V / 220V
Beurat bersih 30KG

Kauntungannana

1. 10,4 inci tampilan LCD toél warna, seueur basa tiasa dipilih.

2. Jérman diimpor bar laser dioda.

3. Jepang ngimpor unsur Cooling.

4. Jérman ngimpor pompa cai, teu aya noise sareng umur panjang.

5. panyabutan rambut internasional Golden Standard.

6. TEC ngadamel pendinginan, 24 jam damel tanpa lirén.

7. Pangobatan dipercaya gancang-aman-non invasif.

4

Sateuacan & Saatos

5

Paket & Pangiriman

Pakét  Kotak hiber hawa standar
Pangiriman  Dina 2-3 dinten damel
Kapal pangiriman  Panto ka panto (DHL / TNT / UPS / FEDEX / EMS…), Ku hawa, Ku laut

Jasa / Garansi Kami

Salaku produsén propésional, kami nyayogikeun jasa nuturkeun:

1. jasa panto ka panto ku hawa: DHL, UPS, TNT, Fedex… kalayan pangiriman gancang.

2. 1 taun garansi gratis, pangropéa saumur hirup.

3. Latihan: (Video + Manual + Layanan Online) Tiasa Ngajalankeun Anjeun Gampang.

4. Pitunjuk propésional: Insinyur & tim saurna-jual kanggo 24 jam layanan online propésional.

5. jasa OEM & ODM pikeun distributor.

Tembongkeun Palanggan

4
5

Naha Pilih Kami?

Didirikeun taun 2007, KEYLASER SCI-TECH Co., ltd. , pabrik alat médis sadunya ngahasilkeun produk high-end pikeun ahli bedah plastik, dermatologis, médis sareng ahli kaséhatan.

Kalayan sababaraha lini produk anu andal kalebet IPL, RF microneedle, CO2, laser Diode, sareng laser Q-Switch, KEYLASER ngalayanan industri salaku salah sahiji perusahaan terkemuka kalayan tingkat R&D anu ketat sareng pangalaman anu berharga.

KEYLASER ngembangkeun produk anu paling progresif pikeun mingpin pasar global sareng produk anu dipasarkan sacara global ku kantor-kantor luar negeri, KEYLASER damel kerjasama sareng mitra distribusi sadunya pikeun nyayogikeun kapuasan pelanggan anu pangluhurna.

Pamayaran

6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami