page_head_bg

Mesin panyabutan vaskular

  • 980nm diode laser for vascular removal spider vein removal

    980nm laser dioda pikeun ngaleungitkeun vaskular lancah urat lancah

    1. Éta spéktrum nyerep optimum sél vaskular Porphyrin. Sél vaskular nyerep laser énergi tinggi panjang gelombang 980nm, solidifikasi lumangsung sareng akhirna dibubarkeun.

    2. Éta dumasar kana aksi termal tina laser. Iradiasi transkutan (sareng penetrasi 1 dugi 2mm dina jaringan) nyababkeun nyerep selektif jaringan ku hemeglobin (hemoglobin mangrupikeun udagan utama laser).

  • Best selling RBS high frequency 30MHZ vascular removal  spider veins removal

    Pangalusna jual RBS frékuénsi luhur 30MHZ vaskular panyabutan lancah urat lancah

    Kilat mikro-titik frékuénsi luhur ngahasilkeun ayunan éléktromagnétik frékuénsi luhur 30Hz, kalayan sutra lemes unik (tibatan rambut langkung ipis), dina 1/1000 kadua kalina meupeuskeun hémoglobin, éta bakal ngaleupaskeun énergi mindahkeun kana permukaan kulit saatos ngaleungitkeun lesi, kapiler, sareng putus hemoglobin intravaskular ngajantenkeun molekul alit diserep ku jaringan kulit éta sorangan.