Velashape 3 Vacuum Roller Slimming Machine digunakeun pikeun sakujur awak sareng wajah

Pedaran pondok:

Téori pangobatan mangrupikeun prosedur anu henteu invasif anu ngagunakeun nyeuseup rongga vakum pikeun angkat épidermis, kulit sareng gajih subkutan, teras ngagabungkeun sareng manjangan jaringan konéktif tina kortéks anu béda, anu sacara efektif tiasa nguraikeun lemak subkutan sareng memeres pembuluh getih kapilér, sareng ngagancangkeun metabolisme jaringan ku opat kali. Sél gajih ogé janten asam lemak saatos latihan pasip, sareng dikaluarkeun tina awak dina kahirupan sadidinten, sahingga tiasa ngahontal pangaruh leungitna beurat


Detil Produk

Tanda Produk

5 dina 1 sistem: Vakum + Roller + RF + LED + IR Awak Pelangsing Mesin

1.4 gagang pikeun sadaya perawatan awak

2.Pump diimpor ti Jérman, kakuatan anu langkung kuat sareng umur panjang

3. Layar dina gagang, operasi anu merenah

Main

Téori

Téori pangobatan mangrupikeun prosedur anu henteu invasif anu ngagunakeun nyeuseup rongga vakum pikeun angkat épidermis, kulit sareng gajih subkutan, teras ngagabungkeun sareng manjangan jaringan konéktif tina kortéks anu béda, anu sacara efektif tiasa nguraikeun lemak subkutan sareng memeres pembuluh getih kapilér, sareng ngagancangkeun metabolisme jaringan ku opat kali. Sél gajih ogé janten asam lemak saatos latihan pasip, sareng dikaluarkeun tina awak dina kahirupan sadidinten, sahingga tiasa ngahontal pangaruh leungitna beurat

Theory

Rincian cecekelan

1. Kavitasi + Vakum (utamina pikeun pangobatan daérah ageung)

2. Vakum + RF + Roller + IR + LED (utamina pikeun perawatan daérah tengah)

3. Vakum + RF + Roller + LED (utamina pikeun perawatan daérah alit)

4. Vakum + RF (utamina kanggo angkat wajah, angkat kulit, ngaleupaskeun kerut, anti sepuh sareng sajabana)

Operasi

Interface
Application

Spésifikasi

Kakuatan Infrabeureum 0-20W
Ukuran Pakem Perawatan Awak: 80mm * 40mm

Leg: 80mm * 40mm

Panangan: 12mm * 40mm

Beungeut: 14mm * 3mm

Tingkat 1-9
Kakuatan 700W
Énergi 0-60J / cm²
Panjang gelombang Infrabeureum 940nm
Modeu vakum Terus-terusan
Frékuénsi RF 10MHZ
Tekanan vakum 30-95kpa
Laju Gancang 0-36r / m
Voltaseu 110V / 220V

Sateuacan & Saatos

Using Effiective

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami