page_head_bg

Velashape Kshape

  • Velashape 3 Vacuum Roller Slimming Machine used for whole body and face

    Velashape 3 Vacuum Roller Slimming Machine digunakeun pikeun sakujur awak sareng wajah

    Téori pangobatan mangrupikeun prosedur anu henteu invasif anu ngagunakeun nyeuseup rongga vakum pikeun angkat épidermis, kulit sareng gajih subkutan, teras ngagabungkeun sareng manjangan jaringan konéktif tina kortéks anu béda, anu sacara efektif tiasa nguraikeun lemak subkutan sareng memeres pembuluh getih kapilér, sareng ngagancangkeun metabolisme jaringan ku opat kali. Sél gajih ogé janten asam lemak saatos latihan pasip, sareng dikaluarkeun tina awak dina kahirupan sadidinten, sahingga tiasa ngahontal pangaruh leungitna beurat