Vertikal dioda laser conbine yag laser ipl shr elight rf multi fungsi mesin

Pedaran pondok:

Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng pamustunganana ngadamel folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.


Detil Produk

Tanda Produk

1
2
3

Téori

Énergi laser dioda nembus lapisan luhur kulit sareng mindahkeun énergi na kana buuk. Énergi kaserep ku melanin anu aya dina rambut sareng dirobih janten panas, anu ngaruksak sareng pamustunganana ngadamel folikel rambut, tanpa ngarusak jaringan sakurilingna pikeun permanén nyegah pertumbuhan rambut.

5
5

Téhnologi ND YAG Laser parantos ningkat pisan kamampuan pikeun ngarawat lesi melanositik sareng tato kalayan gancang didol

Q-switch neodymium: yttrium aluminium garnet (Nd: YAG) laser.

Perlakuan laser tina lesi sareng tato pigmén dumasar kana prinsip fototermolisis anu dipilih. Sistem laser QS tiasa

hasil méréskeun atanapi ngabasmi rupa-rupa lesi pigmén kulit jinjing dermal sareng tato anu résiko minimal.

Spésifikasi

Ukuran spot 12 * 12mm / 12 * 16nm
Panjang gelombang Diode 808nm / 755nm + 808nm + 1064nm

Yag 1064nm + 1320nm + 532nm

Kapadetan énergi Dioda 1-100J / cm2

Yag 1-2000mj

Kaluaran laser 1000W
Laju ulangan 1-10HZ
Lebar pulsa 6ns
Sapphire kontak pendinginan -5-5 ℃
Antarmuka operasi 10 "Layar rampa warna leres
Diménsi 60 * 52 * 132cm (L * W * H)
Beurat 40KG
Kakuatan mesin 3500W
Sistem Tiis Pendinginan AC komprésor + semikonduktor + hawa + cai

Kauntungannana

1. 90% suku cadang karangan tangan asalna diimpor ti Jérman, AS sareng Jepang, mastikeun mesin kinerja stabil, hasilna endah sareng lami damel.

2. sistem pendinginan anu sampurna --- Compressor ngadamel pendinginan, 36 jam damel tanpa lirén. klien ngarasa nyaman sareng henteu aya rasa nyeri salami sadayana perlakuan.

3. ménu pangobatan anu saderhana sareng ramah, sareng sistem panyalindungan alarm otomatis aliran cai, tingkat cai sareng suhu cai dina menu, hindari résiko naon waé dina munggaran waktu

4. Perlakuan non-invasi.

Sateuacan & Saatos

6

Paket & Pangiriman

Pakét  Kotak hiber hawa standar
Pangiriman  Dina 2-3 dinten damel
Kapal pangiriman  Panto ka panto (DHL / TNT / UPS / FEDEX / EMS…), Ku hawa, Ku laut

Jasa / Garansi Kami

Salaku produsén propésional, kami nyayogikeun jasa nuturkeun:

1. jasa panto ka panto ku hawa: DHL, UPS, TNT, Fedex… kalayan pangiriman gancang.

2. 1 taun garansi gratis, pangropéa saumur hirup.

3. Latihan: (Video + Manual + Layanan Online) Tiasa Ngajalankeun Anjeun Gampang.

4. Pitunjuk propésional: Insinyur & tim saurna-jual kanggo 24 jam layanan online propésional.

5. jasa OEM & ODM pikeun distributor.

Tembongkeun Palanggan

4
5

Naha Pilih Kami?

Didirikeun taun 2007, KEYLASER SCI-TECH Co., Ltd., produsén alat médis sadunya ngahasilkeun produk high-end pikeun ahli bedah plastik, dermatologis, médis sareng ahli kaséhatan.

Kalayan sababaraha lini produk anu andal kalebet IPL, RF microneedle, CO2, laser Diode, sareng laser Q-Switch, KEYLASER ngalayanan industri salaku salah sahiji perusahaan terkemuka kalayan tingkat R&D anu ketat sareng pangalaman anu berharga.

KEYLASER ngembangkeun produk anu paling progresif pikeun mingpin pasar global sareng produk anu dipasarkan sacara global ku kantor-kantor luar negeri, KEYLASER damel kerjasama sareng mitra distribusi sadunya pikeun nyayogikeun kapuasan pelanggan anu pangluhurna.

Pamayaran

6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami